Open dOOR

May 6, 2020, 8 p.m. - May 6, 2020, 10 p.m.

Webex

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Open dOOR! Ook in deze omstandigheden vinden we het belangrijk dat geïnteresseerden de kans krijgen om voor een eerste keer kennis te maken met ons OOR-overleg. Ben je dus geïnteresseerd in onderwijsvertegenwoordiging? Of ben je gewoon benieuwd hoe zo'n OOR-overleg verloopt? Kom dan zeker naar deze online vergadering op woensdag 6 mei om 20u! Kan je pas later komen door andere verplichtingen? Dan kan je ook gewoon later aansluiten

Wat er op de agenda zal staan, kunnen we nu nog niet zeggen, maar uiteraard kan een voorstelling van OOR en van onderwijsvertegenwoordiging in het algemeen niet ontbreken. Voor de rest zullen we het OOR-overleg houden zoals normaal, alleen zullen alle eerder technische dossiers tot helemaal aan het einde uitgesteld worden. Zo kan iedereen zonder voorkennis ook volgen en mee input geven. Waar nodig, zullen we ook extra duiding geven bij de discussies die gehouden worden.

We zullen gebruik maken van de online tool Webex. De link naar de meeting, samen met een korte beschrijving hoe je webex moet installeren en gebruiken zullen de dagen voor de Open dOOR verschijnen in het facebookevenement. Ook de volledige agenda zal dan worden gepost.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een fb-berichtje te sturen of een mail te sturen naar onderwijs@scientica.be.