Word studentenvertegenwoordiger!

Om ervoor te zorgen dat onderwijsvertegenwoordiging aan onze faculteit goed draait, hebben we uiteraard mensen nodig. Het is van groot belang dat wij als studenten vertegenwoordigd worden in de verschillende organen, maar het is elk jaar weer moeilijk om alle plaatsen die we hierin hebben, opgevuld te krijgen. Heb je interesse om studentenvertegenwoordiger te worden? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Maar wat houdt het nu exact in om studentenvertegenwoordiger te zijn?

Wil je meer info over de mogelijke mandaten? Bekijk dan zeker ook eens de verschillende mandaatfiches op onze cloud!
Heb je interesse in één van onderstaande mandaten? Contacteer ons dan zeker via onderwijs@scientica.be!

Interesse in ... (P)OC?

Een mandaat als (P)OC-lid van jouw richting biedt je een aantal leerrijke ervaringen en leuke momenten samen met wat verantwoordelijkheden aan. Maar wat is een (P)OC nu exact? Wat heeft het mandaat te bieden en hoe weet je of het iets voor jou is? En wat wordt er precies van jou verwacht? Lees het allemaal hier!

Interesse in ... FPOC?

Als vertegenwoordiger in de FPOC (van de Faculteit Wetenschappen) sta je centraal in de studentenvertegenwoordiging aan de faculteit. Je komt in contact met onderwijsmaterie van de verschillende richtingen en bepaalt mee het onderwijsbeleid dat er aan de faculteit gevoerd wordt. Wat is die FPOC nu exact? En wat houdt het mandaat juist in? Lees het hier!

Interesse in ... Facultaire Werkgroep Diversiteit?

Ben je geïnteresseerd om het diversiteitsbeleid aan de faculteit mee vorm te geven? Om samen met docenten na te denken over de verschillende diversiteitsaspecten en te kijken waar deze geïmplementeerd kunnen worden? Kijk dan zeker even of het mandaat in de Facultaire Werkgroep Diversiteit iets voor jou is!

Interesse in ... Facultaire Werkgroep Internationalisering?

Ben je geïnteresseerd om het internationaalbeleid aan de faculteit mee vorm te geven? Om samen met docenten na te denken over de verschillende aspecten die aan deze werking hangen zoals het aantrekken, begeleiden en opvolgen van internationaalstudenten en internationale ervaringen? Kijk dan zeker even of het mandaat in de Facultaire Werkgroep Internationalisering iets voor jou is!

Interesse in ... Facultaire Werkgroep Duurzaamheid?

Ben je geïnteresseerd om het duurzaamheidsbeleid aan de faculteit mee vorm te geven? Om samen met docenten na te denken over de verschillende duurzaamheidsaspecten en te kijken waar deze geïmplementeerd kunnen worden? Kijk dan zeker even of het mandaat in de Facultaire Werkgroep Duurzaamheid iets voor jou is!

Interesse in ... Facultaire Werkgroep Communication & Outreach?

Ben je geïnteresseerd om het communicatiebeleid aan de faculteit mee vorm te geven? Om na te denken hoe we de band tussen wetenschap en maatschappij kunnen versterken? Hoe we binnen onze universiteit het best communiceren? Bekijk dan zeker even of je misschien in de Facultaire Werkgroep Communication & Outreach wil stappen.